Published On: september 27, 2021330 words1.7 min read

Uus kujundus kodulehel - Kolm LilleMeil on väga hea meel teiega jagada uudist, et meie kaunil lillepoel on nüüd ka uuendatud koduleht. Kirjutame veidike uuenenud lehest ja mis on parem kui varem.

Juba avalehe esmamulje on värske kujundusega ning siseneda saab kohe e-poodi. Pakume vaikimisi alati kolme kategooriat, mida tasub uudistama minna. Uue asjana oleme võtnud lehel kasutusel otsingu kasti.
Seda nii meie toredate klientide kui ka meie enda pärast. Eks me kõik saame aru, et iga päev me ju otsime midagi. Kui sinul on kindel soov leida midagi lillepoe lehelt KIIRELT, siis oled oodatud otsingut kasutama!
Oleme oma e-poe toodetele päris hulgaliselt silte lisanud, ning piisab ka üksikust sõnast, mille meie leht teile välja otsib.

Meist ja meie inimestest saab lugeda ka. Meid on neli ja igaüks on omamoodi ja eriline kuid koos toimetamine hoiab meie väikesel lillepoe lippu kõrgel. Meie lilleseade oskused on väga võrdsed ning poleks inimest, kes ei saaks hakkama ühe või teise tööga.

E-pood on meil väga armsa ja toreda uue kuue saanud. Igat lillekimpu või muud toodet saab vaadata üsna suurelt. Lisaks pakume võimalust lisada ka juurde koheselt väikene kaardike, mille teksti saab kirja panna juba enne muude väljade täitmist. Muude andmete täitmine käib nii nagu igas teises e-poe keskkonnas :)
E-poes on ka päris mitmeid uusi tooteid ja täiendusi, tuleb veel…

Teenuste all saab lugeda veidi lähemalt, mida me pakume ning samuti on iga teenuse juurde lisatud galerii. Neid pilte me täiendame jooksvalt. Iga teenuse juures on ka võimalik meiega ühendust võtta kontakti vormi kaudu, vastame kiirelt.

Uudised on just need mida sa hetkel loed. Aitäh sulle selle eest! Me ju ise ka täpselt ei tea, kes ja kui palju meie tegemiste vastu huvi tunneb, kuid kel huvi on, see leiab toredat ja kasulikku lugemist meie lehel kindlasti !

Uute kohtumisteni lillepoes ja veebis !
Kolm Lille lillepood

Vaata lisaks veel…